Tájékoztató a Hungária Takarék, valamint a Zomba és Vidéke Takarékszövetkezet egyesüléséről

Tisztelt Ügyfeleink!
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hungária Takarék, valamint a Zomba és Vidéke Takarékszövetkezet egyesülése 2016. december 31. napjával megtörtént.
Az Önök pénzforgalmi tevékenysége ezen túl a HUNGÁRIA Takarék üzleti keretei között zajlik.
2017-től – tehát - ismét bővül a bonyhádi székhelyű – Tolna és Baranya megyében működő - HUNGÁRIA Takarék, mivel közel egy éves előkészítő munka után magába olvasztotta a Zomba és Vidéke Takarékszövetkezetet.
Az így tovább erősödött HUNGÁRIA Takarék – két megyében - immár 40 kirendeltségben várja ügyfeleit! Az év eleji indulással kb. 30 ezer lakossági bankszámlát vezetünk, amihez még legalább 5 ezer vállalkozói számla is társul, de figyelemre méltó a Takarék 60 önkormányzati partnere is, akik pénzügyeiket teljes egészében a HUNGÁRIÁNÁL bonyolítják.
A most lezajlott Tolna megyei takarékszövetkezeti egyesülés egyik legfontosabb következménye az, hogy létrejött Magyarország legerősebb, legnagyobb tőkével rendelkező vidéki pénzintézete! A 7 milliárd forint összegű saját vagyon önmagában is páratlan biztonságot nyújt az ügyfelek számára, de lehetőséget teremt minden olyan – akár több milliárdos - üzleti feladat megoldására is, amit a helyi gazdasági szereplők igényelnek.
A HUNGÁRIA Takarék iránt mutatkozó bizalom máris nagyon jelentős, hiszen már az egyesülés pillanatában közel 70 milliárd forint összegű vagyont kell a legnagyobb gondossággal kezelniük!
Az idei év legfontosabb feladata a megnövekedett szervezet korszerűsítése, az üzleti hatékonyság lényeges emelése, ami aztán alapját képezheti a következő évek további fejlődésének. A mindent meghatározó cél pedig a dél-dunántúli régió fejlesztésének sokoldalú és jelentős elősegítése, ami méltán igénye a helyben élő közösségnek!
Bízva a további együttműködésben!
Üdvözlettel,

Hungária Takarék
 

többet ne jelenjen meg   Bezár  

Hungária Takarék

Főoldal

Főoldal

Tevékenység választó

Számlacsomagok

Számlacsomagok
Számlacsomagok

Számlacsomagjaink

Széles körű csomagajánlataink között biztosan Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt!

  Tovább  

Rezsicsökkentő

Rezsicsökkentő
Rezsicsökkentő
Rezsicsökkentő számla

Ahol a pénze többet ér

Rezsicsökkentő számlák a Hungária Takaréknál 0 Ft.-os számlavezetési díjjal.

  Tovább  

Befektetési Alapok

Befektetési Alapok
Befektetési Alapok

Befektetési Alapjaink

Változatos befektetési lehetőségek, egyéni igényeinek megfelelően!

  Tovább  

Takarék Lízing

Takarék Lízing
Takarék Lízing

Velünk vállalkozása terveiből valóság lesz

  Részletek  

ATM és fiók kereső

ATM és fiók kereső
ATM és fiók kereső
-

Megjelent októberi hírlevelünk

Megjelent a Hungária Takarék hírlevelének legújabb száma, benne sok hasznos információval: - Bővült a CSOK-ra jogosultak köre - Nagyobb, erősebb régiós pénzintézet - Még kedvezőbb forrás a KKV szektornak - Agrár konferenciák - Bemutatkozik Ingula Tamás a Hegyháti régió igazgatója - Bővült a 0%-os hiteleket kínáló MFB Pontok hálózata - Számlanyitási AKCIÓ - Személyi(...)

  Tovább  
Kártyaletiltás

Elveszítette vagy ellopták bankkártyáját?
Bankkártyáját letilthatja a Takarékbank Zrt. munkatársainak segítségével:
0-24 óráig a (06 1) 212 02 02 vagy a 06-40 / 100-100 |1|-es menüpont telefonszámok valamelyikén, illetve személyesen munkaidőben a számlavezető Takaréknál!

Árfolyamok
Név Egység Vétel Közép Eladás
CHF 1 279.05 287.68 296.31
EUR 1 300.98 308.70 316.42
USD 1 281.79 289.02 296.25
GBP 1 346.39 357.10 367.81
  Tovább