Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Devizaszámlához kapcsolódó lekötések

A látra szóló devizaszámlán lévő követelés egészben vagy részben leköthető a lekötés napján érvényes kamat mellett.

A lakossági devizaszámlán található mindenkori pénzösszeg napi kamatozással gyarapszik. Önnek lehetősége van azonban felesleges pénzeszközeinek bármely időszakra történő kedvezőbb hozamot biztosító lekötésére.

 

Leköthető minimum egyenleg devizanemenként 300,- EUR-nak megfelelő összegű deviza lehet. Devizabetéteket lekötni a lekötés időpontjában érvényes kamatlábak mellett lehet.
A lekötéskori kamatláb adott betétnél a futamidő alatt nem változik (fix kamatozás). Az érvényes devizabetéti kamatokat külön Hirdetmény tartalmazza a következő devizanemekre vonatkozóan: USD, CHF, GBP, EUR

 

Lekötési időtartam: 1, 3, 6, és 12 hónap.

 

Lekötés idő lejárta előtt felmondott devizabetétek után kamat nem jár. A devizabetétek esetében részfelmondásra nincs lehetőség.

 

A látra szóló számlák után járó kamatot a Takarékszövetkezet minden év utolsó munkanapján, illetve a számla megszüntetésekor írja jóvá.

Hirdetmények