FundiMini Gyerekszámla

A FundiMini Gyerekszámla megoldás azoknak, akik időtálló befektetést keresnek gyermekük lakáscéljainak megvalósításához.

A Fundimini Gyerekszámla megoldás azoknak, akik időtálló befektetést keresnek gyermekük lakáscéljainak megvalósításához.

 

  • Kisgyermeke, unokája lakására is gyűjthet a Fundamentánál, a FundiMini Gyerekszámlával.
  • Hosszú távú megtakarítási program, amelyben a szerződő szülő vagy nagyszülő 14. életévét még be nem töltött gyermekét/unokáját kedvezményezettként megjelölve nyit egy legalább 8 éves, 8-as módozatú lakás-előtakarékossági szerződést, legalább 9 900 Ft-os havi megtakarítással.
  • A program folytatása, hogy az első szerződés megtakarítási idejének lejárta után a megtakarított összeg kifizetését nem kéri az ügyfél és ugyanazon gyermeke/unokája javára egy újabb lakás-előtakarékossági szerződést köt (nincs megkötés a megtakarítási időre/összegre vonatkozóan). A második szerződés megtakarítási idejének lejárta után az első szerződés megtakarításával együtt egyszerre fizet a Fundamenta egy nagyobb összeget az ügyfél számára.


Olyan szülőknek ajánljuk,

 

  • akik szeretnék megalapozni gyermekük jövőjét,
  • akik az állami támogatást szeretnék igénybe venni gyermekük számára,
  • akiknek fontos, hogy gyermekük felelősen bánjon majd felnőttként pénzügyeivel,
  • akik játszva tanítanák gyermeküket arra, hogyan érdemes gazdálkodni a pénzzel.ű


Miért érdemes FundiMini gyerekszámlát nyitni?

 

  • Hűségbónusz: A kedvezménnyel érintett szerződésekre az állami támogatáson és kamatokon túl, bónuszként a szerződéses összeg 0,5 % -t is jóváírjuk, ha 14. életévet be nem töltött kedvezményezettet jelöl, a megtakarítás eléri a havi 9 900 Ft-ot és a szerződést 8-as módozatban, minimum 8 évre köti, továbbá a lakás-előtakarékossági szerződés kiutalása megtörténik.
  • Kamatprémium: Az első szerződésen a kiutalási feltételek elérésekor érvényben lévő Fundamenta termékek közül a legmagasabb betéti kamat és az első szerződés tarifa szerint betéti kamatának különbségét írjuk jóvá (a kamatprémium maximális összege legfeljebb az első szerződés szerződéses összegének 10%-a lehet.
  • Ajándék FundiMini – Az Okospersely®: FundiMini Okospersely jár ajándékba a szerződés mellé, amennyiben az ajánlaton 14. életévét be nem töltött kedvezményezett kerül megjelölésre, a havi megtakarítás eléri a 19 900 Ft-ot és a számlanyitása díj és az első havi teljes megtakarítás összege megfizetésre került. Ezzel a hasznos játékkal a gyermek szórakozva tanulja meg a takarékoskodás alapjait.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények