Megújult a HUNGÁRIA Takarék weboldala!

Ezúton tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2018. március 29-tól honlapunk az ügyféligények szélesebb körű kielégítése érdekében a már megszokott tartalommal, de egy modernebb, felhasználóbarát új formában érhető el.
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Otthonteremtés, felújítás és bővítés
 4. Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek

Átlátható, könnyen összehasonlítható lakáshitelek.

A Magyar Nemzeti Bank pályázatot írt ki a hitelintézetek részére, az általa meghatározott feltételeknek megfelelő „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel” lakáshitel termék értékesítésének elnyerésére. A pályázati kiírás célja, hogy a hiteltermékek átláthatóbbak, könnyebben összehasonlíthatók legyenek az ügyfelek számára, és nem utolsósorban a bankok közötti verseny is fokozódjon. A Takarékcsoport szövetkezeti hitelintézetei benyújtották az egységes termékre vonatkozó pályázatukat, és 2017. július 5-én megkapták a jogot a „Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel” minősítés használatára az alábbiakban felsorolt lakáshitel termékekre vonatkozóan.


Miért válasszam a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelt?

 

 • Az ügyleti kamat 5 vagy 10 évre rögzített, a törlesztőrészlet előre tervezhető.
 • Legfeljebb 15 munkanap alatt elbíráljuk a hitelkérelmét, amennyiben az értékbecslés rendelkezésre áll.
 • Legfeljebb 2 munkanap alatt megtörténik a folyósítás, amennyiben teljesíti a feltételeket. (Ha későbbi folyósítást szeretne, erre is lehetősége van.)
 • Akár kedvezményesen is előtörleszthet, amennyiben ezt lakástakarék megtakarításából teszi.
 • A folyósításig felmerülő és az előtörlesztéshez kapcsolódó díjak maximáltak, nem haladják meg az MNB által meghatározott mértéket.


Milyen célokra igényelhető?

 

 • új és használt lakóház/lakás vásárlása
 • építési céllal való telekvásárlás
 • üdülő vásárlása
 • lakáscélú kölcsön kiváltása
 • lakáscélú ingatlanhoz kapcsolódó gépkocsitároló,
 • garázs vásárlása
   

Ötös Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
5 éves kamatperiódusokban rögzített kamatozással:
THM: 3,71%-4,86%*

 

Tizes Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
10 éves kamatperiódusokban rögzített kamatozással:
THM: 4,50%-5,88%*

 

További információt a termékekről itt talál.

 

Tekintse meg a Magyar Nemzeti Bank összehasonlító oldalát!

 

*A 2018. január 1-től érvényes Hirdetmény szerint.

 

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat! A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Tájékoztatjuk, hogy a hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A fedezetül bevont ingatlanra érvényes vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Hitelintézet a hitelbírálat jogát fenntartja. A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelre vonatkozó további információk és feltételek a Hitelintézet vonatkozó Üzletszabályzatában és Általános Szerződési Feltételeiben találhatóak, amelyeket a Hitelintézetek ügyfelek számára nyitva álló helyiségeiben és a fogyasztobarat.takarek.hu weboldalon érhet el. További, részletes információért forduljon a Hitelintézet munkatársaihoz.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények