Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Számlavezetés
  4. Bankszámla
  5. Rezsicsökkentő számla

Rezsicsökkentő számla

Számlafizetés postai sorbanállás nélkül.

Ön lakossági fizetési számláján keresztül megbízhatóan, pontosan és kényelmesen bonyolíthatja pénzforgalmát, és miközben pénzét biztonságban tudhatja, számlaegyenlege még kamatozik is. Számlájára irányíthatja jövedelmét, egyéb bevételeit.

 

Számlavezetési díj: 0 Ft.-

 

Kényelmesen rendezheti közüzemi számláit a csoportos beszedési rendszer keretei között, tartós megbízást adhat rendszeres – azonos összegű - fizetései teljesítésére (pl. megtakarítás, egyéb fizetési kötelezettségek teljesítése), anélkül, hogy erről minden alkalommal külön rendelkeznie kellene, vagy vállalnia kellene a postán történő várakozás kényelmetlenségét.

 

A közös számla nyitása lehetőséget biztosít a háztartás pénzeszközeinek egy számlán történő kezelésére.

 

A Rezsicsökkentő számla az akciós időszak keretében igényelhető, az akció 2013.05.02-től visszavonásig tart.

 

A részletekért érdeklődjön fiókjainkban.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények