Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítás
  4. Signal Plusz Diákbiztosítás – Gondoskodásból jeles (5)

Signal Plusz Diákbiztosítás – Gondoskodásból jeles (5)

A gyermekünk iránti gondoskodás igénye a megszületése pillanatától kezdve az egész életünket végigkíséri. Féltve követjük nyomon fejlődését, átsegítjük őt a kisebb-nagyobb akadályokon és igyekszünk testileg-lelkileg egészséges, boldog felnőtté nevelni.

Hiába szeretnénk, mégsem lehetünk mellette egész nap, nem óvhatjuk meg minden veszélytől. Balesetek – sajnos a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is – bárhol, bármikor előfordulhatnak az iskolában, a játszótéren, a hazavezető úton, sőt még az otthonunkban is.

 

Ezeket ugyan nem tudjuk kivédeni, de arról előre gondoskodhatunk, hogy baj esetén gyorsan cselekedhessünk és mindent megadhassunk gyermekünk számára a mielőbbi felépülés érdekében.

 

A Signal Biztosító Diák balesetbiztosítása lehetővé teszi, hogy az állam által nyújtott biztosítás kiegészítéseként az elvárható legmagasabb szinten, példamutatóan gondoskodjon Ön is gyermekéről.

 

Mit nyújt a Signal Plusz Diákbiztosítás?

 

  • Teljes körű élet-, baleset-, és betegbiztosítási védelmet a nap 24 órájában, bárhol a világon
  • Gyors anyagi segítséget baleset vagy betegség esetén
  • 16 féle (élet, baleset, betegség, felelősség) kiegészítő biztosítás választható az alapcsomaghoz
  • Választási lehetőség a személyre szabott, egyedi igényeknek megfelelő biztosítási csomagok közül
  • További felelősségbiztosítási szolgáltatás


Optimális biztosítási védelem gyermeke számára már évi 2.000.- Ft díjért elérhető!

 

Válasszon Ön is biztosítási csomagjaink közül!

 

Részletek: http://www.signal.hu/hu/tanulobiztositas.html

Hirdetmények