Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Megtakarítások
 4. Takarék Nyereménybetét

Takarék Nyereménybetét

Minél nagyobb értékben vásárol Nyereménybetétet, annál nagyobb eséllyel nyerhet havonta!

 • Suzuki Vitara GL személyautót, vagy
 • Suzuki Address 110 robogót, vagy
 • 100 000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát

 

 

Már van Takarék Nyereménybetétje, és szeretné tudni, kisorsolták-e az Önét?
Kattintson ide, hogy megtudja a sorsolás eredményét.
 

Mit érdemes tudnia a Takarék Nyereménybetétről?

 

 • A Takarék Nyereménybetét az FHB Bank Zrt. terméke, melyet a Hungária Takarék, mint kiemelt közvetítő értékesít.
 • Már 10 000 Ft-os címlettől megvásárolhatja. Az egy Ügyfél által váltható maximális összeg nem korlátozott.
 • A sorsolás időpontja minden hónap 08. napja. *
 • Névértéken bármikor visszaválthatja.


* A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 08. napján történik. Amennyiben ez a nap munkaszüneti vagy szabadnapra esik, úgy a sorsolás az azt követő első munkanapon kerül lebonyolításra.

 **2018.05.01. napjával a Takarék Nyereménybetét Nyereményalapjának terhére sorsolt gépjárműnyeremény sorsolásának gyakorisága módosul.

A részletekért kérjük, tájékozódjon a  Takarék Nyereménybetét Hirdetményekben.

 

A sorsoláson azok a Takarék Nyereménybetétek jogosultak részt venni, amelyek legalább a sorsolást közvetlenül megelőző teljes hónapban (a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig) megszakítás nélkül forgalomban voltak. A nyeremények tekintetében az FHB Bank Zrt. a változás jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A Takarék Nyereménybetét az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, de az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi.

A Takarék Nyereménybetét részletes feltételei megtalálhatóak az FHB Bank Lakossági Nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a Nyereménybetétről szóló Hirdetményekben, melyeket a forgalmazó Szövetkezeti Hitelintézet ügyfelei számára nyitva álló helyiségekben érhet el, valamint az alábbi weboldalon: http://nyeremenybetet.takarek.hu

Hirdetmények