Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK

Casco biztosítás

A CASCO biztosítás garantálja, hogy a véletlen események bekövetkezésekor is számíthat gépjárművének védelmére.

CASCO biztosítás széles szolgáltatáspalettája garantálja, hogy Ön abban a biztos tudatban vezethet, hogy a véletlen események bekövetkeztekor is számíthat egyik legnagyobb értékének védelmére.

 

Mire terjed ki a biztosítás?

 

A biztosítás az alábbi biztosítási eseményekre nyújt fedezetet:

 

  • Fizikai károsodásra (a jármű totálkárnak minősülő, valamint részleges sérülésére, rongálódására; ebbe beletartozik az elemi kár általi károkozás is),
  • Lopásra és rablásra (részlopásra is).


Kiegészítő biztosításként igénybe vehető:

 

  • Bennülők balesetbiztosítása
    Biztosítási esemény: Ha a CASCO biztosítási események következtében a járműben ülő személy a balesettel okozati összefüggésben 3 hónapon belül meghal, vagy maradandó, a biztosítási feltételben rögzítettek szerint 50%-os mértéket elérő egészségkárosodást szenved.
  • Poggyászbiztosítás 
    Biztosítási esemény: A CASCO biztosítási esemény kapcsán a biztosított vagyontárgyban keletkezett fizikai károsodások, sérülések, illetve a biztosítási eseménnyel összefüggésben a vagyontárgy elrablása, ellopása


További információért kattintson ide!

 

A részletekért kérjük, forduljon bizalommal kirendeltségeinkhez!

Hirdetmények