Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
HUNGÁRIA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Biztosítás
  4. Bástya-biztosítás

Bástya-biztosítás

Vállalkozásának, otthonának épületeire illetve ingóságaira nyújtott biztosítási védelem.

Lakossági és kisvállalkozási vagyon-, felelősség-, baleset- és kockázati életbiztosítás

 

Ítéletidő, bűncselekmény, esetleg családtagjának, alkalmazottjának munkahelyi balesete, vagy egy, az első pillanatban jelentéktelennek tűnő esemény súlyos következményekkel járhat. Rendkívüli esetben mindent kockára tehet, amit Ön hosszú évek nehéz munkájával családja és vállalkozása biztonságáért megteremtett.

 

Megnyugtató biztonságban a váratlanul ránk törő káresemények bekövetkeztekor.

 

A Bástya biztosítási terméket elsősorban azon kisvállalkozók számára ajánljuk, akik lakásukban, családi házukban végzik tevékenységüket, de ajánljuk önálló lakásbiztosításként vagy akár kisebb cégeknek biztosításként is.

 

A SIGNAL BÁSTYA biztosítás alapfedezete széles körű biztosítási fedezetet nyújt mind az Ön, mind vállalkozása vagyonára.

 

A biztosított kockázatok köre az Ön igénye szerint bővíthető felelősség-, baleset-, kockázati élet-, szállítmány- és üzemszünet-biztosítási fedezetekkel is. Ezen kívül számos, vonzó kedvezményben is részesülhet.

 

További információért kattintson ide!

 

A részletekért kérjük, forduljon bizalommal kirendeltségeinkhez!
 

Hirdetmények